perjantai 26. huhtikuuta 2013

Ei mul oo aikaa olla itsestäni huolissaan

 
 
 
 
 
  
     


 Meil on ollu nyt koulussa hulluna kaikkea, on ollu taiteidenpäivän järjestämistä, mekon tekemistä ja sen kanssa kärtyämistä, matikan valtakunnallista, teemaviikkoa, tuskaisuutta.. Nyt ku pääs kotiin nii tuntuu että ei jalat enää kanna yhtään, jotenki niin heikko olo. Jos lenkille lähen nii varmaan pyörryn siellä..
 Mut joo, ostin noi kengät mihi rakastuin aiva täysin, niin päättärikengiksi ja sit sinne taiteidenpäivään kun mä juonnan sen tapahtuman Anun kans. Huhhuh, saa nähä mite selviän.
Tänää oli siis koulus teemana biitsi/kesäpäivä nii sen takia noi vaatteet. Oli kivaa ja just sattu hyvä ilmaki tälle päivälle, onneksi ! Siskoilla oli kans tänää tarhassa joku vappujuttu ja ne sitte pukeutu kans, söpöjä :3

 Emmätiiä oikee et mistä tää johtuu vai tuntuuko tää vaa nyt mut mulla on tosi paha olo koko aja, jotenki semmonen että haluisin vaa olla yksin ja urheilla. Jotenki tosi saamaton ja turha olo. Haluisin tehä itelleni jotai että kelpaisin semmosena ku oon, syrjäydyn kohta johonki ku tunnen oloni niin erinlaiseksi ja huonommaksi kuin muut. Noh, ehkä se tästä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti