lauantai 7. joulukuuta 2013

Pikkujoulujen huminaa..

 
 Tuossa yläpuolella on tänään otettuja kuvia. Oltiin siis Mintun kanssa ravien pikkujouluissa :)
  Tos yläpuolella sit vähä muuta joulufiilistelyy x)


Heiii!!!
 Joulu on tulossa ja oon iha intopinkeenä!! Toissapäivänä vietettiin luokkalaisten kanssa pikkujouluja, oli ihan mahtava meininki vaikka mun pitiki lähteä aikasemmin (ihan liian aikasin..). Tehtiin Tiian kanssa kaikille tittelit ja niistä sit diplomit, oli mm. luokan parta, keskittymishäiriö, tissitissi, lävistetty siideripissis, pelle, taiteilija, posio, tanssija ym.. Oli tosi hauskaa ja oisin halunnu jäädä pidemmäksi aikaa mutta minkäs teet kun äiti haluaa sut kotiin.. Niimpä, et mitään.
Tänään sain ekaa kertaa tälle vuodelle jouluruokaa ja se oli niin hyvää että huhhuh! Oltiin siis tosiaan Mintun kanssa ravien pikkunjouluissa, aamulla tehtiin tallijutut ja sitten laittauduttiin, otettiin kuvia ja lähettiin sinne juhliin. Siellä saatiin sit syötyä mahat täyteen ja joulupukkikin kävi tuomassa lahjoja! Tää viikko on muutenki ollu tosi kiireinen, melkeen joka päivälle on saanu työnnettyä jotain ohjelmaa.. Jos ens viikko sit vähä rauhottuis.

Noi kuvat tuli vähä väärässä aikajärjestyksessä mutta en viittiny alkaa järjestelmään niitä ku nuita tuli taas sen verran.. x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti