lauantai 8. kesäkuuta 2013

Paaaaaljon kuvia ja tekstiä.


 



HEI PITKÄSTÄ AIKAA !

 Mun pariin viikkoon on kerenny mahtua jo vaikka mitä. On ollu luokkaretkeä, auringossa makoilua, peruskoulusta pääsyä, sirkusta, Mintun kanssa pelleilyä ja kesätöitä. Luokkaretkellä me käytiin Oulussa. Ihan yhen päivän reissu tehtii, ei sen kummempaa. En voi uskoa vieläkää et pääsin peruskoulusta.. Päättötodistus ja stipendi kädessä lähettiin LIMUSIINILLA koulun pihasta ja sieltä mentii sit tyttöjen kans Fransmanniin syömään. Ikimuistoinen päivä ! 7.7 keskiarvolla pääsin sit lomille VIHDOIN. Ens viikolla saahaan jo sitten tietää mihin kouluun ollaan päästy, jännittää! 
Minttu oli meillä päättäripäivänä yötä. Puettiin se pojaksi ja se näytti niin pojalta ku voi vaa näyttää. Facebookiin laitettiin sitten kunnon trolli kaikille, ja meni kyllä läpi että Minttu ois ollu mun ''poikaystävä''. Kaikkea ääliötä meki keksitään.

Sirkuksessa käytiin tällä viikolla Iidan kans. Pelkäsin ton nuorallakävelijän puolesta iha sikana.. hulluja ihmisiä, mutta olihan se viihdyttävä show. Iidan kanssa kylläkin mietittiin, että on se jännä, kun sirkus Finlandia ''Suomen kansallissirkus'' ja melkeen yksikään henkilökunnasta eikä esiintyjistä ei ole suomalaisia.. :D

Viime maanantaina alotin siis kesätyöt päiväkodissa. Siellä on aivan ihania lapsia mutta silti se on tosi väsyttävä työ. Kotiin ku pääsin, vaihoin vaatteet, menin ottaan aurinkoa ja hups vaan, nukahin. Oon päiväkodilla vielä 2 vko ja sitten alkaa heti perään toinen kesätyö.. Saa nähä miten jaksan herätä!
Huomenna pitäis vielä jaksaa mennä raveihin töihin. Rahan tuloa ei voi estää!
2 rankan työviikon jälkeen palkitsen itseni ens viikolla kampaajalla ja Cheekin keikalla! ♥♥ oon oottanu ihan super kauan että nään sen nii NYT!! Can't believe.

Taas tuli aikamoinen kasa kuvia ja tekstiä. Koittakaa kestää (:

1 kommentti: