tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ja kun tuut takaisin, sä tiedät kuka täällä odottaa

tilannekuvat on aina parhaita

 Arctic horse race Levi oli 16.-17.3.2013. Bussimatka lähti hyvin käyntiin, nimittäin bussista kirjaimellisesti räjähti rengas. Matka viivästy puoli tuntia, kun meiän reippaat mieskyytiläiset sitte vaihto renkaan. Onneksi päästiin sit jatkamaan matkaa ja oltiin hyvissä ajoin liikenteessä.
Meiän piti Mintun kanssa mennä alunperin sisäänkirjoitukeen, mutta eipä päästykkään, kun kittiläläläläläläiset oli vieny meiän työn. Onneksi Marco tuli ja anto meille sitte töitä. Lähettiin sen kanssa loimittamaan voittajahevosia, ja saatiin jopa istua lähtöauton kyytissä. Se voitti sisäänkirjoituksen 100-0 ja muutenkin oli paljon hauskempaa siellä. Harmi vaan kun kuvien otto jäi vähäiseksi itse raveista.. :--( mutta mahtava päivä kertakaikkiaan !!

 Tänään kävin tekemässä koulussa fysiikan kokeen, mikä jäi viime viikolla tekemättä, ja sit tulin kotiin sairastelemaan. Värjäsin hiuksetki tuossa ajan kuluksi. Nyt ei ole onneksi mitään kokeita tiedossa pitkään aikaan ! Saa pitää hengähdystauon välillä, huhhuh. Torstaina meillä sitte talviliikuntapäivä koulussa, ja lähetään Pyhälle laskemaan. Sieltä laitan varmasti jotain tekstiä ja kuvia seuraavaan postaukseen :) see ya !





 ja tossa pari kuvaa vielä. mietin aina välillä et mikä mun hiuksia riivaa.. tai no.. mua





6 kommenttia: